Răzvan Ciobanu, despre viața sa sentimentală: ”După dragoste eu am alergat întotdeauna”


În a doua zi de Paște, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină. 


O mulțime de vedete, dar și admiratori ai creatorului de modă îi deplâng moartea pe rețelele de socializare. În același timp, sunt readuse la viață momente mai puțin cunoscute din viața lui Răzvan Ciobanu. 

Citește și: Iulia Albu, despre Răzvan Ciobanu: ”Într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Răzvan...”

Conform unui interviu pe care acesta l-a acordat acum câțiva ani unei publicații dedicate femeilor, Răzvan Ciobanu spune însă că nu a avut niciodată  ”probleme de identitate profesională sau probleme de identitate sexuală sau probleme de identitate socială”, fiind un bărbat cât se poate de asumat.

”Dragostea… întotdeauna am alergat eu după ea. Toată viața mea este marcată de personaje din filme, indiferent că sunt femei, bărbați, că sunt animăluțe într-un colț de ecran, orice vrei tu. Țin minte un film despre un mare pictor în care o duduie are o replică minunată, îi spune unui domn, după o noapte pasională de dragoste: „Știi, ești un bărbat minunat, dar eu am o problemă, eu caut să fiu îndrăgostită tot timpul“, a declarat Răzvan Ciobanu pentru revistatango.ro.

”Deci după dragoste eu am alergat întotdeauna, nu mi s-a întâmplat decât o singură dată în care lucrurile să meargă perfect, dar mă rog, s-au terminat destul de repede. În rest, nu, eu am alergat, dar nu am avut niciodată probleme de identitate profesională sau probleme de identitate sexuală sau probleme de identitate socială.

Sigur că au fost elemente care mi s-au părut  nedrepte în viața mea profesională, sau în viața mea socială, sau în viața mea intimă, dar nu le-am simțit așa de covârșitoare, atât de apăsătoare. Repet, sincer cred că sunt cel mai norocos om de pe fața pământului pentru că nu am avut probleme de identitate de niciun fel”, a mai spus Răzvan Ciobanu pentru sursa citată mai sus.

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies