Reacția incredibilă a unei femei după ce și-a acoperit tatuajele de pe corp. “Arăt ca o doamnă”


Este denumită cea mai tatuată femeie din Marea Britanie și a uitat cum arăta înainte. Cum a reacționat după ce i-au fost acoperite cu fond de ten desenele de pe piele. 


Becky Holt are 33 de ani, din Cheshire și este cunoscută ca fiind cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, deoarece are tatuaje pe 95% din corp.

Femeia a cheltuit în jur de 35.000 de lire sterline pentru a-și schimba aspectul și este foarte mândră de modul în care arată acum. 

Totuși, Becky a acceptat să participe la un experiment social: aceasta s-a lăsat pe mâna unor specialiști în make-up care i-au acoperit aproape toate tatuajele. 

De multe ori, oamenii sunt reticenți când o persoană tatuată se apropie de ei, existând anumite preconcepții. Tânăra a vrut să vadă cum reacționează oamenii când o văd fără tatuaje, iar rezultatul final a impresionat-o chiar și pe ea. 

Arat super ciudat. Dumnezeule, arăt ca o doamnă, ca o femeie. Simt că mi-am pierdut puțin încrederea, cred că tatuajele mă fac să mă simt puternică. Acum voi merge pur și simplu în mulțime și voi arăta normal. Pur și simplu simt că nu voi atrage deloc atenția asupra mea și îmi place oarecum atenția”, a spus Beky la final.

Sursă foto: Instagram/YouTube
 
  • Reacția incredibilă a unei femei după ce și-a acoperit tatuajele de pe corp. “Arăt ca o doamnă”

related posts

Modifică setările cookies