Reacția lui Shannen Doherty la moartea lui Luke Perry: ”El este al meu Dylan”


Ieri, a murit actorul Luke Perry (52 de ani), cel care a rămas în istorie pentru rolul fermecătorului Dylan din serialul ”90210”.


Săptămâna trecută, actorul a suferit un masiv accident vascular cerebral, iar medicii au hotărât să-i inducă pe cale medicamentoase coma, pentru a-i da creierului posibilitatea de a se recupera.

Citește și: "Brenda" a terminat chimioterapia, iar frumusetea ii revine pe chip. Cum arata Shannen Doherty acum

Din păcate, leziunile au fost prea mari, conform TMZ, astfel că ieri, 4 martie, Luke Perry a trecut în neființă, fiind înconjurat de familie și de prietenii apropiați.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

După aflarea tristei vești, o mulțime de fani și colegi de breaslă au luat cu asalt social media, pentru a-și exprima regretul față de această pierdere. 

Shannen Doherty (47 de ani), cea care i-a fost parteneră în serialul ”Beverly Hills 90210”, s-a declarat devastată de vestea morții acestuia. 

Shannen a dat o declarație pentru publicația People, la câteva ore după ce Luke Perry a murit, iar mesajul este extrem de emoționant. ”Sunt complet șocată. Am inima frântă. Sunt devastată de pierderea prietenului meu. Am atâtea amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc și care voi dăinui pentru totdeauna în inima și sufletul meu”, a spus ea.

”Luke a fost un om complex, inteligent, modest, cu o inimă de aur și un izvor nesecat de iubire și integritate. În timpul luptei mele cu cancerul, Luke m-a căutat pentru a-mi oferi sprijin și am reluat legătura de unde o lăsasem. Între doi oameni care au o experiență de genul 90210, se naște o iubire specială. Luke și cu mine voiam să lucrăm din nou împreună și să realizăm ceva special pentru fanii noștri, în acest moment al vieții noastre. O să-mi fie dor de el în fiecare zi. În fiecare minut. În fiecare secundă. 

Luke își iubea familia. Vorbea tot timpul de copiii săi și de cât de mândru este de ei. Erau cea mai mare realizare a lui. Acum câteva săptămâni, m-am întâlnit cu Luke la prânz. A ales el restaurantul pentru că voia unul care să-i permită să vină cu cățelul. Am intrat și l-am văzut, zâmbind, cu cățelul său Penny, extrem de fericit. Nu o să-l uit niciodată pe Luke, cum se uita la mine, cu zâmbetul pe față, spunând... Shan... El este Luke. El este al meu Dylan”.

Foto: Getty

Vezi și: Un sneek peek de pe platourile de filmare de la cel mai tare serial romanesc, Vlad

  • Reacția lui Shannen Doherty la moartea lui Luke Perry: ”El este al meu Dylan”

related posts

Modifică setările cookies