Recunoști vedeta? Acum are 47 de ani și doi copii cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood


Are 47 de ani, este mama a două fetițe superbe și de 10 ani este partenera de viață a unuia dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. 

 


Are o frumusețe aparte datorită originilor cubaneze și a făcut furori ani la rând pe covorul roșu. Din 2011 este iubita lui Ryan Gosling, actor pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare la producția “Destine la răscruce”. Ați ghicit despre cine e vorba?

Eva Mendes a scos din sertarul cu amintiri o poză din adolescență, pe care a postat-o pe contul de Instagram. 

De când l-a cunoscut pe Ryan Gosling, bărbatul căruia i-a dăruit două fete, actrița a renunțat la actorie și s-a făcut femeie de casă. Eva ține însă legătura cu fanii săi, care nu sunt deloc puțini la număr, prin intermediul contului de socializare. 

“Baby face!”, a scris actrița lângă fotografia cu ea din adolescență. Imaginea a adunat mii de aprecieri și numeroase comentarii. “Frumusețe naturală”, “Perfectă!”, “O domnișoară superbă!”, “Baby Evita”, “Mereu ai fost o frumoasă”, “Tu nu îmbătrânești?”, “La fel de radiantă”, i-au scris fanii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva Mendes a jucat în producții de succes precum “Hitch – Consilier în amor”, “Demon pe două roți”, “Fast and furious” sau “Destine la răscruce”.

Chiar dacă nu mai apare pe covorul roșu și nici în producții cinematografice, Eva nu și-a pierdut din sex-appeal. Iubita lui Ryan Gosling are propria linie de haine, iar imaginile de la ședințele foto stau drept dovadă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 

 

 

  • Recunoști vedeta? Acum are 47 de ani și doi copii cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies