Regele Charles al III-lea, gest surprinzător după ce s-a aflat că Meghan Markle va lipsi de la ceremonia de încoronare


E forfotă mare la Casa Regală Britanică, acolo unde au loc ultimele pregătiri înainte de ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Evenimentul grandios va avea loc la Westminster Abbey, în data de 6 mai. 


După ce au existat zvonuri că mezinul lui Charles ar putea lipsi de la încoronarea tatălui, Palatul Buckingham a emis zilele trecute un comunicat. 

Prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regele Charles al III-lea. În comunicat este precizat și faptul că Harry va sosi singur în Marea Britanie: „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”.

Potrivit unor surse regale, citate de Daily Mail, regele Charles este „foarte dezamăgit” că nu va putea să o vadă pe Meghan și pe nepoții săi la încoronare, însă „este fericit că băiatul său drag” pleacă din California pentru a-i fi alături în această zi specială. 

Recent, regele Charles al III-lea a făcut un gest surprinzător, dând de înțeles că își dorește pace și armonie în sânul familiei regale și că nu-i poartă pică nurorii sale de peste Ocean. 

Monarhul a inclus o fotografie de familie în documentul suvenir ce indică programul oficial de al ceremoniei de încoronare. În imagine apar Camilla, William, Kate și cei trei copiii ai lor, dar și Harry cu soția sa, Meghan Markle.

Portretul de familie a fost realizat de fotograful regal Chris Jackson pentru a marca împlinirea a 70 de ani a monarhului în 2018. Imaginile au fost făcute în grădinile de la Clarence House.

Documentul suvenir conține 84 de pagini cu imagini surprinse de-a lungul vieții regelui Charles al III-lea. Tot acolo, admiratorii familiei regale pot afla curiozități despre fiul cel mare al regretatei Elisabeta a II-a, dar și programul ceremoniei de încoronare din 6 mai. 

Fotografii: Getty Images

  • Regele Charles al III-lea, gest surprinzător după ce s-a aflat că Meghan Markle va lipsi de la ceremonia de încoronare

related posts

Modifică setările cookies