Regele Charles al III-lea și soția sa, Camilla Parker, o poveste de dragoste atipică. Cum a început relația dintre cei doi


Regele Charles al III-lea și soția sa, Camilla Parker, sunt împreună de aproape două decenii, iar povestea lor de dragoste nu esta una tipică celor de la curtea regală.


Regele Charles al III-lea și Camilla Parker - Bowles au devenit soț și șotie în 2005, mariaj care i-a adus Camillei titlul de ducesă de Cornwall, dar și responsabilitatea de a deveni mama vitregă pentru Prinții William și Harry. Însă, înainte de această uniune, atât regele Charles, cât și consoarta sa au trecut prin două căsnicii, iubirea dintre ei triumfând într-un final.

Potrivit Town&Country, Regele Charles și Camilla Parker s-au cunoscut în 1970 la un meci de polo la Windsor Great Park, un parc regal. Aceștia descoperă că amândoi iubesc polo și că au același simț al umorului, însă idila lor ia sfârșit când Charles este nevoit să pleace pentru a servi în Marina Regală timp de opt luni. Când se întoarce, Camilla este logodită cu altcineva.

În iulie, 1973, Camilla se căsătorește cu Andrew Parker Bowles, un ofițer de cavalerie al armatei, cu șapte ani mai în vârstă decât ea, care se întâlnise anterior cu sora regelui Charles, prințesa Anne. 

Cei doi aduc pe lume doi copii, Tom și Laura Parker Bowles. În ciuda acestui lucru, Charles și Camilla rămân în continuare prieteni, ba chiar mai mult, regele devine nașul lui Tom.

În 1980, regele Charles al III-lea își reface și el viața alături de Prințesa Diana. Cei doi aveau la acea vreme 31, respectiv 18 ani. Pe 29 iulie, 1981, cuplul regal se căsătorește în Catedrala St. Paul, din Londra, iar Camilla se numără printre invitați.

Cu toate acestea, sentimentele dintre regele Charles al III-lea și Camilla Parker rămân vii, iar în 1992 este dezvăluită idila dintre cei doi. Ulterior, atât Charles, cât și Camilla divorțează pentru a putea fi împreună. 

Divorțul este urmat de evenimentul tragic ce a avut loc în 1997, reprezentat de accidentul în care și-a pierdut viața Prințesa inimilor, Lady D. La 8 ani de la moartea acesteia, regele Charles și Camilla Parker își anunță logodna, iar câteva zile mai tărziu se căsătoresc.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

  • Regele Charles al III-lea și soția sa, Camilla Parker, o poveste de dragoste atipică. Cum a început relația dintre cei doi

related posts

Modifică setările cookies