Regele și Regina Țărilor de Jos, vizită oficială în Indonezia în plină epidemie de coronavirus


Regele și Regina Țărilor de Jos (fosta denumire a Olandei) nu țin cont de recomandările specialiștilor de a nu călători în afara țării. 


Cuplul regal al Țărilor de Jos se află într-o vizită oficială de 4 zile în Indonezia, interval în care s-a întâlnit inclusiv cu președintele țării gazdă, Joko Widodo. 

Regele Willem-Alexander (52 de ani) și Regina Maxima (48 de ani) nu au îmbrățișat temerile medicilor care i-au sfătuit să nu întreprindă această deplasare. Totuși, repezentanții Casei Regale au anunțat că nu vor strânge mâinile gazdelor lor pe durata vizitei și au rugat pe toată lumea să nu considere acest lucru un gest lipsit de politețe.

Țările de Jos, stat care a renunțat la titulatura de Olanda la începutul acestui an, are în prezent 382 de cazuri confirmate de coronavirus și 4 decese. Țara gazdă, Indonezia, raportase până miercuri, 11 martie, 34 de cazuri și un deces.

În ciuda acestor cifre, oficialii celor două țări au purtat discuții despre cooperarea bilaterală. Oaspeții au avut chiar un moment de tandrețe cu fiica președintelui țării.

FOTO: Getty Images

Marți, 10 martie, cei doi oficiali au vizitat o fabrică de ciocolată din Jakarta, unde au fost invitați să guste din preparatele dulci.

În fiecare zi de vizită, Regina Maxima a impresionat cu ținutele pe care le-a ales pentru fiecare eveniment la care a participat.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images.ro

  • Regele și Regina Țărilor de Jos, vizită oficială în Indonezia în plină epidemie de coronavirus

related posts

Modifică setările cookies