Regina dansului burlesque, Dita von Teese, a făcut spectacol la inaugurarea unui restaurant


Unii îi spun striptease, însă alții susțin că dansul burlesque are mai mult decât frivolitatea dansului la bară. Regina burlesque, Dita von Teese, a oferit o mostră de senzualitate în cadrul unui eveniment privat, susținut la Londra.


Dita von Teese (46 de ani) este considerată de ani buni regina dansului burlesque. Joi noapte, dansatoarea americană cu origini engleze, scoțiene, armene și germane, a fost vedeta unui eveniment de gală la Londra. Dita a oferit un spectacol pe cinste la inaugurarea unui restaurant de lux, etalându-și nurii în fața a peste 150 de invitați de vază. 

Numărul ei preferat, dansul într-un uriaș pahar Martini, a fost gustat de toți cei prezenți. Însă, până să ajungă la acest moment, Dita și-a început reprezentația purtând un frac de culoare neagră și un joben în stilul anilor ’40. Nu l-a ținut prea  mult pe ea, ci și-a dezvăluit formele rămânând într-un corsaj extrem de îndrăzneț. Spre deliciul invitaților, Dita von Teese a renunțat și la sutien.

De la balet a ajuns să danseze burlesque

Dita von Teese a făcut o pasiune pentru dans încă din copilărie. La vârta de 13 ani a fost înscrisă de mamă la o școală de balet din Michigan. A ajuns să iubească dansurile de tip burlesque după ce a tras cu ochiul în revistele Playboy ale tatălui ei. Acolo a văzut costumele de baie și lenjeria îndrăzneață a modelelor și și-a dorit și ea să poarte așa ceva.

Dita a început să danseze provocator în 1992, iar show-urile ei erau inspirate de musicalurile anilor ’30-’40 și de dansatoarea Sally Rand. De-a lungul carierei sale, Dita a oferit reprezentații spectaculoase și pline de glamour, cum au fost și show-urile pe care le-a susținut la celebrul local de cabaret Crazy Horse din Paris.

Dita von Teese este cunoscută și pentru mariajul cu celebrul cântăreț și compozitor american Marilyn Manson. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2005, în casa unui prieten. Doar un an mai târziu, von Teese a plecat de acasă în Ajunul Crăciunului și a depus actele de divorț, fără să-l anunțe pe Manson. 

Solistul a aflat că soția lui vrea să se despartă de el pe 5 ianuarie 2007, chiar de ziua lui. În urma separării, Dita von Teese nu a avut nicio pretenție financiară. 

Un moment burlesque - la Românii au talent

  • Regina dansului burlesque, Dita von Teese, a făcut spectacol la inaugurarea unui restaurant

related posts

Modifică setările cookies