Regina frumuseții din Thailanda a intrat în istorie cu rochia purtată la Miss Univers. „Este un tribut pentru părinții mei gunoieri”


Anna Sueangam-iam, în vârstă de 24 de ani, a fost încoronată Miss Thailanda 2022. Recent, tânăra și-a reprezentat țara la competiția Miss Univers, care s-a desfășurat la New Orleans (SUA). Apariția ei pe scenă într-o rochie argintie și strălucitoare a atras atenția tuturor, iar momentul defilării a ajuns viral. 


Anna Sueangam-iam a purtat o rochie confecționată din cheițe de la dozele de bere sau de suc. Imaginea postată pe Instagram a reușit să adune într-un timp scurt peste 200.000 de like-uri. Tânăra și-a explicat alegerea, iar răspunsul ei a stârnit compasiune și solidaritate din partea internauților. 

Defilarea reprezentantei din Thailanda, Anna Sueangam-iam, a devenit virală. Rochia, concepută de Manirat, combină cheițele de aluminiu de la dozele de suc cu cristale Swarovski. Sueangam-iam a spus că „astfel le aduce un omagiu părinților ei, care au fost gunuieri, dar au reușit să-i ofere o educației. 

Potrivit biografiei sale oficiale, Sueangam-iam s-a născut și a crescut într-o mahala din Bangkok. Familia ei a trimis-o mai târziu la un templu pentru a o proteja de un mediu nesigur. Ea a crescut printre călugărițe budiste. 

Pentru a-și acoperi taxele de școlarizare, ea a trebuit să adune puncte de merit, să doneze sânge în fiecare semestru, să colecteze PET-uri și să curețe toaletele publice. Această experiență a făcut-o să pună la îndoială accesibilitatea copiilor thailandezi la educație. 

 

 

Sursă foto: Instagram/ annasnga_1o

Vezi și: 

  • Regina frumuseții din Thailanda a intrat în istorie cu rochia purtată la Miss Univers. „Este un tribut pentru părinții mei gunoieri”

related posts

Modifică setările cookies