Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment din Madrid


Regina Letizia a Spaniei a oferit o nouă lecție de stil la ultima sa apariție. Monarhul a fost prezent zilele trecute la un eveniment ce a avut loc la Madrid.


Fosta jurnalistă a fost prezentă la sediul Comitetului Regal pentru Persoane cu Dizabilități din capitala Spaniei, unde este membră în consiliu de câțiva ani, potrivit Daily Mail

Letizia (48 de ani) și-a făcut apariția într-o ținută impecabilă. Soția Regelui Felipe a purtat un palton crem, o fustă creion, accesorizată cu o curea Burberry, care îi sublinia talia subțirică. 

În partea de sus, Letizia a ales o maletă Hugo Boss în culoarea burgundy, desemnată și culoarea anului în 2018. A asortat-o cu o pereche de stiletto în aceeași nuanță, marca Lodi, și o geantă plic.  

Cu părul lejer și câteva accesorii fine, Letizia a demonstrat încă o dată de ce este supranumită “cea mai stilată regină din lume”. Ea este căsătorită cu Felipe al Spaniei din 2004 și împreună au două fete superbe: Prinţesa Leonor de Asturia (15 ani) şi Infanta Sofia a Spaniei (13 ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ionuț Rusu: „M-a pus să îi vorbesc urât!”

 

  • Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment din Madrid

related posts

Modifică setările cookies