Regina Letizia a Spaniei nu-și ascunde firele albe de păr! Cum a apărut monarhul în public


Este un etalon în materie de stil și eleganță și una dintre cele mai îndrăgite regine din lume! Regina Letizia a atras priviri admirative la cel mai recent eveniment care a participat. 


Soția Regelui Felipe al VI-lea și-a făcut apariția la International Congress of Spanish Language, eveniment care a avut loc la Casa de Iberoamerica în Cadiz, Spania. 

Letizia, care l-a avut alături pe soțul ei, a purtat o rochie lila cu umeri bufanți și crăpătură pe picior. Regina și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei multicolori, o gentuță în aceeași nuanță cu rochie și o pereche de stiletto nude. 

Regina a optat pentru un make-up care i-a scos ochii în evidență și și-a lăsat părul pe spate. Letizia a Spaniei nu se jenează de firele ei albe și a ieșit din casă nevopsită. 

Letizia (50 de ani) și soțul ei, regele Felipe (55 de ani), au salutat mulțimea venită să-i întâmpine la Cadiz. Regina a fost toată numai un zâmbet și a primit buchete de flori de la spanioli. 

În aceeași zi, câteva ore mai târziu, Letizia a demonstrat încă o dată de ce este supranumită “cea mai stilată regină din lume”. 

Fosta jurnalistă a participat la concertul “Tiempo de Luz” de la Falla Theater, din Cadiz. Letizia a purtat o rochie neagră, midi, cu franjuri în zona umerilor, și-a strâns părul și a optat pentru câteva accesorii fine. 

Regina este căsătorită cu Felipe al Spaniei din 2004 și împreună au două fete superbe: Prinţesa Leonor de Asturia (17 ani) şi Infanta Sofia a Spaniei (15 ani).

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images
 
  • Regina Letizia a Spaniei nu-și ascunde firele albe de păr! Cum a apărut monarhul în public

related posts

Modifică setările cookies