Renata & Christian, protagoniști în videoclipul „Cel mai bun om de pe pământ” al Elenei Gheorghe. Influencerii formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în mediul online


Cuplul îndrăgit din mediul online, Renata și Christian, au devenit protagoniștii celui mai recent videoclip lansat de Elena Gheorghe, intitulat "Cel mai bun om de pe pământ". Această colaborare inedită a adus bucurie și emoție atât celor implicați, cât și fanilor artistei.După ce au împărtășit vestea cu privire la prezența lor în noul videoclip al Elenei Gheorghe, Renata & Christian au fost copleșiți de mesajele primite din partea comunității lor online. Cei doi și-au exprimat recunoștința față de Elena pentru invitația făcută de a fi mesagerii iubirii spunând: "De când am share-uit cu voi vestea că am apărut în noul videoclip lansat de Elena Gheorghe, am primit foarte multe mesaje care ne-au emoționat. Vă mulțumim pentru toate gândurile minunate pe care ni le-ați trimis. Iar ție, Elena, îți mulțumim că ne-ai invitat să facem parte din această poveste”.


"Cel mai bun om de pe pământ" nu reprezintă doar un videoclip, ci și o experiență încărcată de emoție și o declaratie de iubire, iar participarea lui Renata & Christian adaugă o notă specială întregului proiect.

Mai mult, Elena Gheorghe spune despre noul ei single: “Piesa a fost scrisă cu gândul la soțul meu, dar poate fi coloana sonoră a oricărei povești de dragoste! Cât despre Renata & Christian, protagoniștii acestui clip, vreau să spun că i-am adorat de prima oară când i-am văzut și i-am ales pentru că iubirea lor se simte prin tot ceea ce sunt!♥️”.


related posts

Modifică setările cookies