Renee Gracie a strâns o avere din OnlyFans după ce a renunțat la automobilism: “Trebuie să fii și dotată intelectual”


Renee Gracie a uimit multă lume în 2019, când a decis să renunțe la automobilism și să-și facă un cont pe OnlyFans. Bruneta s-a plâns atunci că abia mai avea bani să supraviețuiască și că a investit tot ce avea în pasiunea ei pentru mașini. 


Frumoasa brunetă avea chiar un viitor promițător. Renee a ajuns până pe circuitele NASCAR și a fost prima femeie-pilot din Australia care a concurat pe toată durata unui sezon în automobilism. Renee a concurat de două ori și în International V8 Supercars Series. 

Acum, australianca este în topul celor mai bine plătite modele OnlyFans. Ea a reușit performanța de a câștiga într-o singură lună nu mai puțin de 500.000 de dolari. 

Anual, Renee câștigă în jur de 4 milioane de dolari din vânzarea pozelor și filmulețelor cu ea în ipostaze provocatoare. 

Supranumită “Prințesa Diavolului”, Renee a declarat recent pentru Daily Star că jobul ei nu este unul ușor deloc și că e nevoie de mai mult decât frumusețe pentru a te menține în top. 

“OnlyFans nu este ceva în care să te arunci pur și simplu. Sunt milioane de profiluri acolo acum. Așa că nu este ușor să faci bani frumoși și să ai succes. Fetele îmi trimit zilnic mesaje în care îmi cer ajutorul pentru că au crezut că vor deschide o pagină și banii vor veni. Trebuie să fii și dotată intelectual, să ieși în evidență și să muncești din greu. Nu este ceva care se întâmplă peste noapte pentru fetele normale. Este nevoie de multă muncă și dedicare pentru a câștiga chiar și câteva mii de dolari", a spus tânăra de 27 de ani. (Mai multe poze cu Renee în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Instagram

  • Renee Gracie a strâns o avere din OnlyFans după ce a renunțat la automobilism: “Trebuie să fii și dotată intelectual”

related posts

Modifică setările cookies