Ricky Martin și-a vopsit barba din plictiseală. „Blonzii sunt mai amuzanți”


Ricky Martin se reinventează și la 49 de ani. Starul latino și-a schimbat înfățișarea odată cu decolorarea bărbii, la care a apelat fiindcă se plictisea.


Ricky Martin s-a fotografiat cu noul look și a distribuit fotografia pe toate rețelele sociale. „Când te plictisești, decolorează-te”, a scris artistul în dreptul fotografiei care îl înfățișează pe o plajă.

Unii dintre fanii săi au apreciat că artistul seamănă cu Moș Crăciun în tinerețe, alții că „blonzii sunt mai amuzanți”.

Starul latino a primit complimente și din partea soțului său, Jwan Yosef, cu care are 4 copii făcuți cu ajutorul unei mame-surogat.

 

Și faima l-a plictisit pe Ricky Martin

Nu doar culoarea bărbii l-a plictisit pe Ricky Martin, ci și faima. Într-un interviu mai vechi acordat revistei People, artistul a dezvăluit că succesul și norocul de care a avut parte la sfârșitul anilor ’90 l-au făcut să se simtă plictisit și amărât.

A fost un moment când eram pe scenă și eram atât de nervos. Mă gândeam: ceva nu e în regulă cu mine. Am aplauzele, am o trupă grozavă în spate, trăiesc confortabil... începusem să devin o victimă a celebrității. Totul era prea serios și nu mă bucuram deloc”, a spus atunci artistul. 

Însă, orice ar face, Ricky Martin nu poate scăpa de faimă. În martie va participa la cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy, unde e nominalizat la categoria Cel mai bun album latino/pop/urban pentru EP-ul Pausa. În noiembrie 2020 a câștigat trofeul Cel mai bun album pop la cea de-a 21-a ediție a Premiilor Grammy Latino.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: I like IT - Roxana Puia: ce înseamnă sustenabilitatea

  • Ricky Martin și-a vopsit barba din plictiseală. „Blonzii sunt mai amuzanți”

related posts

Modifică setările cookies