Rita Ora a fost irezistibilă la emisiunea Masked Singer SUA într-o rochie creată de un designer român


La show-ul Masked Singer SUA, cântăreața Rita Ora a purtat o piesă emblematică din colecția designerului român Andreea Bădală, fondatoare și director creativ MURMUR. Artista, care face parte din juriul emisiunii, a fost irezistibilă în rochia roșie, cu decolteu adânc.


Alegerea sa, rochia Haze în nuanța vibrantă de roșu, evidențiază nu doar stilul inconfundabil al artistei, ci și originalitatea creațiilor sale, care continuă să cucerească garderobele vedetelor internaționale. Rochia costa puțin peste 2000 de lei.

Alte celebrități care au purtat piese concepute de românca Andreea Bădală sunt: Lady Gaga, Paris Hilton, Beyonce, Kylie Jenner sau Katy Perry.

Brand-ul internațional de haine pentru damă a fost lansat în România în 2011. Andreea Bădală redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei.

Rita Ora s-a născut în 1990 la Pristina, Kosovo. La vârsta de un an, familia ei a decis să se mute în Marea Britanie. Ea a crescut în West London și a urmat cursurile St Cuthbert cu St Matthias CE Primary School din Earls Court, după care a absolvit Sylvia Young Theatre School și apoi St Charles Catholic Sixth Form College. A început să cânte de la o vârstă fragedă.

În 2004, a apărut în filmul britanic Spivs. Ea a dorit să participe la Eurovision Song Contest 2009, dar ulterior s-a retras din competiție, deoarece nu se simțea pregătită.

Ora a început să cânte în barurile din Londra și din împrejurimi, iar la 18 ani s-a alăturat casei de discuri Roc Nation, deținută de rapperul american Jay Z.

Sursă foto: Instagram/ Rita Ora

  • Rita Ora a fost irezistibilă la emisiunea Masked Singer SUA într-o rochie creată de un designer român

related posts

Modifică setările cookies