Rochie sau costum de baie? Vedeta britanică a făcut show la cea mai recentă apariție


4 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram pe Chloe Ferry. Tânăra în vârstă de 28 de ani a ajuns faimoasă în Marea Britanie după apariția într-un reality show,  Geordie Shore, în urma cu 8 ani.

Tag-uri: #Chloe Ferry

De atunci, a rămas în atenția publicului, prin aparițiile ei controversate în public, prin relațiile amoroase scandaloase și prin transformarea spectaculoasă prin care a trecut în ultimii ani. Chloe Ferry a reușit să slăbească mai bine de 13 kg, în prezent impresionând cu silueta ei la plajă.

Vedeta de reality show a fost surprinsă în Spania într-o ținută imposibil de ignorat. Ceea ce de la distanță pare o rochie foarte sexy, este, de fapt, un costum de baie roșu, cu un fel de… fustă drept accesoriu, care se poate da ușor jos.

Chloe Ferry este dependentă de operații estetice și nu ascunde acest lucru. Și-a mărit buzele și a avut intervenții la nas, pomeți sau sprâncene. Evident, a și-a pus și silicoane, și-a făcut liposuctii și și-a pus implanturi în posterior.

“Eu sunt o persoană puternică, dar să te trezești în fiecare zi cu comentarii de genul “Ești grasă!”, “Ar trebui să îi pui silicoane” nu îți face bine și începi să crezi că oamenii ăștia au dreptate – trebuie să îmi pun silicoane, trebuie să slăbesc. Voiam o reparație rapidă, așa că am apelat la operații estetice, crezând că aceste comentarii negative vor dispărea peste noapte. Departe de adevăr! Au devenit și mai multe”, a mărturisit în trecut vedeta.

  • Rochie sau costum de baie? Vedeta britanică a făcut show la cea mai recentă apariție

related posts

Modifică setările cookies