Rodrigo Alves, apariție bizară pe străzile Londrei. Ce au observat paparazzii când și-a dat masca jos


Rodrigo Alves, care este cunoscut acum sub numele de Roddy Alves după ce a „devenit femeie”, nu ține cont de recomandările autorităților de a sta în casă.


Ce-i drept, în Marea Britanie încă nu sunt condițiile atât de aspre ca în Italia de exemplu, însă numărul de cazuri de coronavirus este îngrijorător. În situația actuală, în care pandemia de coronavirus face numeroase victime, Rodrigo Alves a hotărât să iasă la... cumpărături în celebrul magazin Harrods.

 

Îmbrăcat într-o rochie albastru deschis, ultra decoltată, Alves a purtat o masca de protecție, dar și-a dat-o repede jos când i-a văzut pe paparazzi, ca să dea mai bine în poze. Însă, dimpotrivă! În momentul în care a renunțat la masca s-a văzut că nasul sau nu e în cea mai bună formă și că arată ciudat, după numeroase intervenții. În trecut, brazilianul chiar a mărturisit că mai are un pic și „îi cade nasul”. Nu i-a căzut, însă nici bine nu arată!

Pentru un look cât mai feminin, Roddy a apelat, de curând, din nou la bisturiu: a suferit o operație de feminizare facială, pentru a arată că o femeie adevărată.

“Potrivit medicilor, corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul și coapsele mi se măresc, iar părul îmi crește mai repede”, spunea de curând Alves. 

 

"Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit că Bărbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alțîi le obțîn după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața.

  • Rodrigo Alves, apariție bizară pe străzile Londrei. Ce au observat paparazzii când și-a dat masca jos

related posts

Modifică setările cookies