Roger Waters s-a căsătorit, în secret, pentru a cincea oară! Cine este femeia, cu 26 de ani mai tânără, care l-a cucerit pe artist 


Roger Waters, membru al formației Pink Floyd, este îndrăgostit precum un adolescent, la 78 de ani! Cea care i-a furat inima este fosta sa șoferiță mai tânără cu 26 de ani. Roger și Kamilah s-au căsătorit în mare secret zilele trecute. 


Roger Waters a avut cu siguranță o viață amoroasă foarte tumultoasă! Ajuns la 78 de ani, cântărețul s-a căsătorit pentru a cincea oară și, speră el, ultima dată. 

Roger Waters a anunțat că a spus "da" pentru a cincea oară prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Twitter. "Sunt atât de fericit că am întâlnit pe cineva care merită", a fost mesajul artistului. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați, și a avut loc chiar în casa deținută de vedetă în New York. 

Artistul dezvăluia, într-un interviu din anul 2018, că a întâlnit-o pe Kamilah în împrejurări atipice, dar acest lucru nu l-a împiedicat să o cucerească. Ea a lucrat ca șoferiță pentru Roger și avea sarcina de a-l transporta la concerte și la hotel atunci când spectacolul se termina. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

  • Roger Waters s-a căsătorit, în secret, pentru a cincea oară! Cine este femeia, cu 26 de ani mai tânără, care l-a cucerit pe artist 

related posts

Modifică setările cookies