Românca Iasmina Hill, fotografii adorabile alături de copii, la plajă


A născut de curând al doilea ei copil, dar arată impecabil. Iasmina Hill, românca din Timișoara măritată cu americanul care are în administrare Statuia Libertății, este încântătoare în cele mai recente fotografii realizate la mare.


Iasmina Hill a născut al doilea ei băiat la 26 iunie. David Milan are mai puțin de două luni, dar a fost dus de mama lui la plajă, să vadă oceanul. 

Băiatul cel mare al româncei, Michael James, s-a distrat la culme pe plajă, în brațele mamei sale.

Iasmina Hill (30 de ani), care e căsătorită cu milionarul Bradford Hill (63 de ani) din 2018, a dezvăluit că a fost nevoită să-și angajeze bonă pentru cei doi copii ai ei. 

 

Iasmina, născută Milutinovici, lucrează în cadrul companiei soțului, pe post de ofițer de comunicare. Românca a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara și o diplomă de master în comunicare și relații publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. 

Ulterior, a obținut un master în comunicare corporativă și relații publice la Universitatea din New York.

Soțul ei a moștenit afacerea de familie, compania Evelyn Hill, care are în concesiune Statuia Libertății și Insula Ellis, pe care aceasta se află.

Cei doi soți s-au cunoscut în 2014, la Statuia Libertății. Pe vreme aceea, Iasmina lucra în cadrul companiei, printr-un program de internship de vară.

Fotografii: @iasminahill

Vezi și VIDEO:

  • Românca Iasmina Hill, fotografii adorabile alături de copii, la plajă

related posts

Modifică setările cookies