Romina Gingașu Ferrari și soțul ei și-au cumpărat Dacie ca să se plimbe prin București


Are afaceri înfloritoare în imobiliare și și-ar permite orice model auto. Însă, soția moștenitorului imperiului Ferrari și-a cumpărat o Dacia pentru deplasările ei în România. Romina Gingașu Ferrari a dezvăluit de ce vine lunar în țara natală.


Romina Gingașu Ferrari (31 de ani) are investiții importante pe piața imobiliară din România, motiv pentru care trebuie să vină des în țara de origine. Soția lui Piero Ferrari, vicepreședintele grupului Ferrari și unul dintre acționarii companiei fondate de tatăl său, Enzo Ferrari, a mărturisit că și-a cumpărat mașină autohtonă pentru deplasările ei prin țară. De fiecare dată este însoțită de Piero Ferrari, care s-a îndrăgostit de România.

Vine în fiecare lună. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (în Italia - n. red.) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a dezvăluit Romina Ferrari la un post de radio. Din imaginile postate pe rețelele sociale reiese că șoferul este de sex feminin. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Românca are investiții de milioane de euro în sectorul imobiliar de la noi și deține 20% din Saphire Herăstrău, un ansamblu rezidențial din Cartierul Francez din Capitală.

În vara acestui an, Romina Ferrari a avut o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția, la brațul soțului miliardar. Cu Piero Ferrari s-a căsătorit în vara lui 2021, în mare secret. Nunta a avut loc în sudul Italiei, într-o locație de basm, iar mirii au avut parte de un recital din partea celebrului Al Bano.

Fotografii: @rominagingasu

  • Romina Gingașu Ferrari și soțul ei și-au cumpărat Dacie ca să se plimbe prin București

related posts

Modifică setările cookies