Rona Hartner se mărită: „Acum suntem în stare de castitate”. Cum a cucerit-o iubitul


Rona Hartner se mărită pentru a doua oară la 45 de ani. Iubitul ei a cerut-o în prima zi, iar ea a acceptat după ce l-a supus la un test ciudat.


Mă mărit. Mă mărit! Yuhuuu. A apărut și inelul de logodnă, cu un topaz. E foarte frumos pentru că nu-mi doream deloc un inel din acela alb, așa care să fie transparentă. Și iubitul meu are ochi albaștri și cred că a vrut să mă gândesc la el când văd inelul”, a spus Rona în direct la Măruță.

DJ HMJ, un francez cu origini sicilieze în vârstă de 43 de ani, este bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Ron Hartner. Totodată, este și partenerul cântăreței în proiectul discotecii creștine – Cristoteca. Cei doi se cunosc doar din luna aprilie a acestui an, însă sunt de părere că e suficient ca să facă pasul decisiv. Rona spune că l-a ales fiindcă e un băiat cu inimă mare, care îi ajută pe cei aflați la nevoie. Printre cei pe care i-a ajutat se numără și o cerșetoare de origine africană. Iubitul ei a luat-o acasă și a îngrijit-o, iar Rona a fost cucerită de el pe vecie.

 „M-a cerut de nevastă cam din aprilie până în iulie. Eu m-am și speriat, am zis că e nebun. Stai puțin, așa, să o luăm cât de cât! Și zic, am nevoie de ceva ca să văd că tu ești. Și în momentul în care a luat acea cerșetoare de pe stradă și s-a ocupat de ea, am zis: Omul ăsta are suflet. Din momentul ăla m-am îndrăgostit într-adevăr de el, brusc. După două zile de stat cu cerșetoarea respectivă în casă, a luat mașina și m-a furat, m-a dus pe o insulă și acolo aștepta să zic ceva”, a mărturisit Rona Hartner.

Acum suntem în stare de castitate și așteptăm căsătoria, care va fi la anul”, i-a spus Rona lui Măruță, pe care a pus ochii de naș. Petrecerea va fi, cel mai probabil, pe o plajă din Franța, unde iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

 

Sex-gate cu Rona Hartner în anii ’90

Rona Hartner (45 de ani) este actriță, cântăreață și compozitoare din România cu origini germane. În prezent ea locuiește în Franța împreună cu iubitul ei. La începutul anului 1999 s-a aflat în centrul unui scandal mediatic de proporții, după ce în presă s-a scris că ar fi întreținut relații sexuale cu președintele Emil Constantinescu. Acuzațiile au fost lansate de președintele PRM de atunci, Corneliu Vadim Tudor. 

Scandalul a determinat-o să părăsească România și să se stabilească la Paris. Aici s-a căsătorit cu actorul argentinian Rocco Sedano, cu care are o fetiță. În 2008, Rona a divorțat de Sedano. Doi ani mai târziu, actrița avea să recunoască faptul că scadalul sexual din 1999 a fost o înscenare pusă la cale de Corneliu Vadim Tudor, cu ajutorul ei, pentru a aduce capital de imagine partidului său.

  • Rona Hartner se mărită: „Acum suntem în stare de castitate”. Cum a cucerit-o iubitul

related posts

Modifică setările cookies