Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți. Actorii au ales un nume special pentru primul lor copil


Regizorul Victor Kossakovsky, care a lucrat cu Phoenix la filmul documentar ”Gunda”, a făcut publică vestea că actorul din Joker a devenit tată pentru prima dată. 


Actorii Rooney Mara (35 de ani) și Joaquin Phoenix (45 de ani) au devenit păriți pentru prima dată, scrie theguardian.com. Potrivit regizorului Kossakovsky, ei au ales să-și boteze băiețelul cu numele River, după fratele răposat al lui Phoenix, care a murit în 1993.

Regizorul Victor Kossakovsky a dezvăluit vestea la festivalul de film de la Zürich, după proiecția documentarului său alb-negru ”Gunda”. Joaquin a fost producător executiv al filmului, dar având în vedere nașterea primului său fiu nu a fost prezent la festival. 

River Phoenix, fratele lui Joaquin, a murit la vârsta de 23 de ani, din cauza unei supradoze de droguri. Totul s-a întâmplat în fața actorului și a surorii lor Rain, după o petrecere. Moartea fratelui său l-a influențat foarte mult pe Joaquin - el însuși a mărturisit că nu va putea niciodată să accepte ceea ce s-a întâmplat. 

Despre sarcina lui Rooney Mara, presa de peste Ocean a scris în luna mai, spunându-se că actrița ar fi în luna a șasea. Cu toate acestea, Rooney Mara a evitat aparițiile în public și nu a vorbim despre acest lucru. Nici de data aceasta, actorii nu și-au dorit o atenție deosebită, preferând să se bucure în intimitate de nașterea băiețelului lor. 

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au o relație de patru ani. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Her”. Mult timp ei și-au ascuns relația de ochii publicului. Anul trecut, actrița a fost fotografiată cu un inel de diamant pe degetul inelar, semn că s-ar fi logodit. De asemenea, surse din anturajul lor au spus că se pregătesc de nuntă. Însă, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor cupluri celebre, pandemia de coronavirus i-a îndemnat să-și amâne fericitul eveniment. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Viviana și-a luat rămas-bun de la George Burcea cu un sărut. Cum au reacționat ceilalți

  • Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți. Actorii au ales un nume special pentru primul lor copil

related posts

Modifică setările cookies