Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham se vor căsători de Revelion


Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri celebre din întreaga lume. 


Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreună de 8 ani și au un băiețel de 1 an și jumătate.  Fanii celor doi sunt foarte fericiți să afle vestea cea mare. În sfârșit, se vor căsători! Ceremonia va avea loc chiar de Revelion și se va desfășura în casa lor din Hollywood.

Nunta ar fi trebui să aibă loc anul trecut, însă planurile celor doi au fost date peste cap după ce Rosie a aflat că este însărcinată. Supermodelul a născut între timp un băiețel adorabil. Jack Oscar a venit pe lume în iunie 2017. 

Sunt 20 de ani diferența între ei, dar rezistă împreună și publicul îi adoră. Un musculos din filmele de acțiune și un model de succes, Jason Statham și Rosie-Huntington Whiteley formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri de la Hollywood. Rețeta succesului pare să fie faptul că niciunul dintre ei nu intervine în viață profesională a celuilalt.

Rosie și-a început carieră de model încă de la vârstă de 15 ani, tânăra urcând în topul preferințelor caselor de modă. A devenit iubita lui Jason în 2011, iar relația lor funcționează perfect, chiar dacă cei doi au cariere care îi țin departe unul de celălalt pentru lungi perioade de timp.

Rosie a povestit pentru cei de la Elle Magazine că unul dintre lucrurile care nu îi plac deloc este să lucreze în sala de sport alături de iubitul ei: "Mersul la sala reprezintă timpul meu, nu vreau să fiu distrasă și să pierd vremea. Este timpul în care simt că trebuie să mă concentrez pe mine însămi, că într-o formă de meditație. Nu îmi place că jumătatea mea să-mi spună ce să fac. Dacă îmi zice mai fă niște exerciții, îi zic mai bine fă tu niște exerciții", a spus modelul.

 

Marturisile sale au continuat: "Oamenii spun că suntem un cuplu discret, iar eu mă gândesc dacă este așa. Nu cred că este așa, Pur și simplu am întâlnit pe cineva și ne-am îndrăgostit și suntem împreună, Este ceva normal, este viața mea de acasă.",a mai spus Rosie, lăsând să se înțeleagă faptul că nu îi este întotdeauna comod că viață lor să fie publică și că se consideră cât se poate de independentă.

  • Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham se vor căsători de Revelion

related posts

Modifică setările cookies