Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, surprinși de paparazzi la restaurant. Cum au fost fotografiați cei doi


Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Malibu. 


Îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă, modelul de 34 de ani a atras atenția celor din jur cu apariția sa incendiară, în timp ce actorul s-a făcut remarcat cu look-ul său sofisticat. 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează un cuplu din 2010, iar șase ani mai târziu s-au logodit. În 2017 au devenit părinții unui băiat. 

”Nu este o prioritate importantă pentru noi. Suntem foarte fericiți. Cred că va fi amuzant să facem și asta când va mai crește copilul și va putea fi implicat în eveniment”, a declarat Rosie despre o posibilă nuntă. 

Modelul a povestit despre începutul relației cu celebrul actor, dar și despre planurile pe care le au pentru viitor.

”Ne-am întâlnit la o petrecere în Londra, în 2009! A fost chimie instant. Suntem norocoși să petrecem acest timp împreună.”, a mărturisit Rosie.

“Oamenii spun că suntem un cuplu discret, iar eu mă gândesc dacă este așa. Pur și simplu am întâlnit pe cineva și ne-am îndrăgostit și suntem împreună. Este ceva normal, este viața mea de acasă.”, a mai spus Rosie, lăsând să se înțeleagă faptul că nu îi este întotdeauna comod că viață lor să fie publică.

sursa foto: ProfiMedia 

  • Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, surprinși de paparazzi la restaurant. Cum au fost fotografiați cei doi

related posts

Modifică setările cookies