Roxana Dobre, adevărul despre ticul pe care îl are! Ce a transmis soția lui Florin Salam


Soția celui mai cunoscut cântăreț de manele din România le-a vorbit deschis fanilor despre ticul verbal pe care îl are.


Roxana Dobre, una dintre cele mai cunoscute femei din țară, a avut un moment de sinceritate în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Acesta și-a deschis sufletul și a vorbit despre ticul verbal pe care îl are. 

Atunci când explică anumit lucru, Roxana Dobre are tendința de a folosi foarte des cuvântul „și”, așa că i-a rugat pe hateri să nu o mai judece. În schimb, vedeta i-a îndrumat pe aceștia să lase răutatea deoparte și să încerce pe cât posibil să fie oameni mai buni.

„Acum o să revin din nou la voi, că o să faceți din nou caterincă de mine cu „și”, „și”, „și”. Am ticul ăsta, de a vorbi tot timpul cu „și”, „și” când vreau să explic ceva. Așa că nu mai faceți caterincă pe tema asta, fiți și voi mai buni că urmează să vină sărbătorile și trebuie să fim mai buni, măi, oameni buni!

Trebuie să fim mai buni, mai frumoși, sufletește vorbind, și să mai lăsăm răutatea asta deoparte, să fim așa mai realiști și mai buni cu noi”, a mărturisit Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, pe InstaStory.

Foto: Instagram

  • Roxana Dobre, adevărul despre ticul pe care îl are! Ce a transmis soția lui Florin Salam

related posts

Modifică setările cookies