Roxana Nemeș, fotografie de arhivă! Cum arăta cântăreața în copilărie


Roxana Nemeș (32 de ani) este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul autohton. Cântăreața se laudă că este naturală din cap până în picioare și își răsfață fanii din online cu fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. 


Recent, blonda a făcut un Q&A (Întrebări și răspunsuri) cu fanii ei pe contul de Instagram. Roxana le-a răspuns la curiozități, iar la dorința acestora a pus și o fotografie cu ea din copilărie.

“O poză cu tine când ai fost mică. Te pup, Roxi”, i-a scris cineva. Artista a căutat în arhiva telefonului și i-a făcut pe plac fanei sale. Un alt internaut a întrebat-o dacă a fost un copil răsfățat. “Fiind mezina familiei,  am fost puțin răsfățată”, a răspuns Roxana. Fanii au mai vrut să știe ce mănâncă de arată atât de bine și dacă are sau nu operații estetice. 

La întrebarea “Ai făcut operații estetice?”, blonda a răspuns scurt “NU!”. Roxana are peste 166.000 de fani pe contul de Instagram. Frumoasa cântăreață postează des fotografii cu ea în costum de baie sau în ținute decoltate, spre încântarea celor care o urmăresc și o laudă pentru felul în care arată. 

Fotografii: Instagram Roxana Nemeș

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

  • Roxana Nemeș, fotografie de arhivă! Cum arăta cântăreața în copilărie

related posts

Modifică setările cookies