Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Vancea

Roxana Vancea a oferit detalii despre cum arată rochia de mireasă. Vedeta și Dragoș Paiu își unesc destinele în acest weekend. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

„Am profitat de un târg de nunți pentru a-mi găsi rochia visurilor, dacă pot să spun așa. Cred că am reușit, în cele din urmă, să o găsesc, chiar dacă a fost foarte greu să mă decid, fiindcă toate rochiile erau absolut superbe. Deși toată lumea îmi spunea că îmi stă bine în acele rochii din clipul de pe Instagram, îmi pare rău că dezamăgesc, dar am ales o rochie care nu are nici cea mai mică legătură cu cele probate în clip.

Rochia aleasă de mine mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână. (zâmbește) Am pus ochii pe ea de la început, dar am probat-o ultima, iar în momentul în care am pus-o pe mine s-a făcut liniște și toată lumea mă privea. Am zis: GATA… asta este! Și, sincer, și Milan cu Zian au zis DAAA!”, a declarat Roxana Vancea, pentru VIVA!

Roxana Vancea va îmbrăca rochia de mireasă sâmbătă, 2 martie.

„Ne-am hotărât ca anul acesta să ne cununăm și religios, deși nu o să fie o nuntă în adevăratul sens, ci doar o cununie religioasă. Așa cum am precizat în nenumărate rânduri, nu sunt adepta nunților mari, cu sute de invitați, prefer ceva intim. Evenimentul o să aibă loc pe data de 2 martie. Sincer, am lăsat la

latitudinea nașei să hotărască aspectele referitoare la dată, preot, biserică și sunt convinsă că o să iasă perfect. Este foarte credincioasă, a ales cea mai frumoasă biserică și sunt sigură că și cununia noastră o să fie de neuitat”, a mai spus Roxana Vancea.

Vedeta și soțul ei nu își doresc o nuntă clasică, cu mulți invitați.

„Nu există un motiv anume pentru care nu ne dorim o petrecere. Eu consider că, la o cununie religioasă, importantă este ceremonia care are loc la biserică, atunci când mirii împreună cu nașii stau în fața preotului și primesc binecuvântarea lui Dumnezeu. Iar după cununie, o ieșire la masă cu persoanele dragi cred că este suficient”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

Cât despre nași, Roxana este foarte încântată de alegerea pe care a făcut-o.

”La fel ca și nunta, nici invitația nașilor nu a fost una clasică. Pentru că Zian îmi ocupă tot timpul, spre rușinea mea, a trebuit să le fac propunerea de a-mi fi nași prin telefon, dar asta nu a fost un impediment ca să accepte și vreau să le mulțumesc încă o dată că au fost de acord să ne fie părinți spirituali.

Nașa este o femeie de nota 100, frumoasă peste măsură, deșteaptă, puternică, familistă, o mamă în tot sensul cuvântului. Un om de milioane, de la care eu am doar de învățat, și mă bucur maxim că am ales-o”, a mai precizat Roxana.

Sursă foto: Instagram/ Facebook