Ruby își renovează penthouse-ul: „Vreau să sărbătoresc momentul și proiectul exagerat de frumos”


Ruby e în culmea fericirii! Artista este proprietara unui penthouse cu o priveliște de vis pe malul Lacului Plumbuita din Colentina și recent s-a apucat de renovare. 

Tag-uri:

„Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea. Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi, după ce pun balustradă la balcon”, spunea Ruby în urmă cu câțiva ani, potrivit Libertatea

Acum, Ruby investește din nou în locuința sa, pe care vrea s-o transforme total. Artista a apelat la un arhitect și a postat și câteva imagini pe contul de Instagram.

Mândră de noul proiect, Ruby le-a arătat fanilor cum va arăta locuința sa de vis. Cântăreața a ales finisaje de lux, oglinzi și n-a uitat de pisicile și cățeii ei.

„De data asta,fac petrecere de “casa nouă”! Vreau să sărbatoresc momentul si proiectul exagerat de frumos, făcut de arhitectul meu preferat, @stefan.bugalete. Aplauze Stefaaaaan, el e @stefan.bugalete 
Cine mă știe, stie că nu prea pot să cedez controlul asupra unui lucru din viața mea, dar lui i-am dat mână liberă 100%, nu mi-am băgat nasul, pentru că știam că lucrez cu un mare artist.
Singurul lucru pe care i l-am sugerat, a fost să îmi pună ogliiinzi cu generozitate, că mie și lu’ Mamaia ne plac oglinzile!😂
Abia aștept să ne întoarcem cu căței si pisici, în cuibușorul meu de nebunii, upgradat chiar și pentru căței și pisici…
Dar o să vedeți mai multe trick-uri pe story la mine și la 
@stefan.bugalete , în perioada asta de santier. Tine-ți pumnii strânși, avem treabă!”, a scris Ruby pe contul de socializare.


„Superb arată!”, „Wow, arată ca cele de pe Pinterest”, „Oauu e bombă!”, „Să ne faci un video la final să vedem cum a ieșit”, „Arată ca-n povești”, i-au scris urmăritorii lui Ruby. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Fotografii: Instagram

  • Ruby își renovează penthouse-ul: „Vreau să sărbătoresc momentul și proiectul exagerat de frumos”

related posts

Modifică setările cookies