Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis, postare amuzantă de 4 iulie: și-a etalat bustul generos după ce a devenit mamă


Fiica cea mare a lui Bruce Willis și a lui Demi Moore a împărtășit cu fanii ei bucuria de a fi mamă. Rumer Willis (34 de ani) și-a etalat bustul generos, cu care s-a ales fiindcă alăptează.


Rumer Willis este mămică din luna aprilie, când a adus pe lume o fetiță pe care a botezat-o Louetta Isley. După ce a postat online imagini uimitoare din timpul travaliului, fiica lui Bruce Willis a dezvăluit că bustul ei a crescut simțitor după ce a devenit mamă.

Într-o postare dedicată zilei de 4 iulie, Ziua națională a Statelor Unite ale Americii, Rumer i-a amuzat pe admiratorii ei:

La mulți ani de 4 iulie, din partea mea și a bidoanelor mele”, a scris Rumer Willis pe Instagram.

Noul look al fiicei lui Bruce Willis a atras nenumărate comentarii, în special din partea femeilor care au trecut prin aceeași transformare corporală după ce au născut. Sursă foto: @rumerwillis

Îmi amintesc asta. Am alăptat patru copii. Nu mai sunt așa de fermi. Dar e ok”, a scris o admiratoare, în timp ce alta a apreciat că Rumer are „bidoane frumoase”.

Uite, bebelușul trebuie să mănânce și e grozav că ai destul lapte. E grozav”, a scris altă mămică.

Înainte să se gândească la a deveni mamă, Rumer Willis era considerată fiica rebelă de la Hollywood, datorită aparițiilor ei în costum de baie. Acum, Rumer e căsătorită cu Derek Richard Thomas, cântăreț și compozitor, cu care are primul copil. 

Rumer a născut acasă, la fel ca mama ei, Demi Moore, asistată de o moașă și de întreaga ei familie.

Fotografii: Getty Images/@rumerwillis

Vezi și VIDEO: 

  • Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis, postare amuzantă de 4 iulie: și-a etalat bustul generos după ce a devenit mamă

related posts

Modifică setările cookies