Ryan Gosling, transformat în păpușă în noul film Barbie. Admiratoarele sunt în extaz


Ryan Gosling s-a „modelat” radical pentru a reuși să intre rigorile rolului Ken, bărbatul perfect al renumitei păpuși Barbie. Actorul de 41 de ani și-a surprins admiratoarele cu noul look pe care îl va afișa în filmul „Barbie”.


Prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul păpușii Ken a fost făcută publică de studiourile Warner Bros, iar admiratoarele actorului sunt în extaz. Pielea portocalie, pătrățelele de pe abdomen și părul albit îl fac pe Gosling copia fidelă a păpușii pe care o urăsc toți bărbații. De ce? Pentru standardul de frumusețe masculină pe care îl impune.

Transformarea spectaculoasă a actorului, pentru filmul Barbie, a fost pe placul femeilor, însă a fost ridiculizată de bărbați. Cum altfel?!

Aaa, la naiba. L-au transformat pe Ryan Gosling într-un personaj Barbie. A început ca un actor de acțiune. La La Land i-a luat asta. Chiar Barbie. @wbpictures au devenit disperați. Fii serios, omule!”, a scris un internaut pe Twitter.

Dacă ați căutat să faceți un film care să-i facă pe oameni să creadă că civilizația occidentală ar trebui distrusă imediat, cred că ați găsit motivul. Acesta poate fi cel care întoarce întreaga planetă către totalitarismul teocratic autoritar. Bucurați-vă de burka”, a transmis un alt urmăritor.

Filmul Barbie va fi lansat în cinematografe în 21 iulie 2023. Margot Robbie este partenera lui Gosling, în rolul Barbie. Ryan Gosling e căsătorit cu actrița Eva Mendes.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Ryan Gosling, transformat în păpușă în noul film Barbie. Admiratoarele sunt în extaz

related posts

Modifică setările cookies