Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus capăt relației la începutul lunii iunie, spre surprinderea tuturor. Prezent la un eveniment monden care a avut loc săptămâna aceasta, omul de afaceri a spus, în cadrul unui interviu, că fosta sa parteneră l-ar fi înșelat cât timp formau un cuplu și , mai mult, că aceasta are deja o relație de șase luni.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu ar fi un medic estetician celebru în rândul personalităților din lumea mondenă românească. Este vorba despre nimeni altul decât Auday Al-Ahmad, medicul pe care diva îl promovează în fel și chip pe rețelele de socializare. Cei doi s-ar întâlni încă din iarna acestui an, însă a stat departe de ochii curioșilor.

Gabi Bădălău și actuala sa parteneră au fost prezenți la petrecerea mondenă și au dat nas în nas cu Bianca Drăgușanu. La eveniment ar fi participat și medicul estetician, însă acesta și blondina nu au interacționat. Potrivit playtech.ro, bărbatul a fost cel care ar fi luat-o pe Bianca Drăgușanu, cu mașina, de la petrecere. 

Foto: Instagram