Salma Hayek a sărbătorit Ziua Internațională a Bikinilor la piscină: „Puține femei pot concura cu tine!”


Salma Hayek obișnuiește să răvășească mințile bărbaților atunci când apare în ținute decoltate. La 56 de ani, actrița arată fenomenal și nu se șfiește să se etaleze în rochii transparente sau costume de baie pe rețelele de socializare. 


Ziua internațională a Bikinilor marchează aniversarea inventării costumului de baie din două piese. În 5 iulie 1946, francezul Louis Réard, un inginer din industria auto, convertit în designer de modă, avea să prezinte la Paris „cel mai mic costum de baie feminin din două piese”.

Vedeta cu 25 de milioane de urmăritori pe Instagram a sărbătorit Ziua Națională a Bikinilor la piscină. Salma s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie multicolor, iar sutienul a făcut cu greu față bustului generos. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Vă vine să credeți că bikini există doar de 77 de ani?! Să sperăm că nu-i vor interzice și pe aceștia", a scris ea în dreptul imaginii care a adunat peste 1,5 milioane de like-uri. Hayek a pus hashtag-ul "not a throwback", asigurându-și fanii că este o fotografie recentă.

Naturală din cap până în picioare, Salma Hayek a primit numeroase complimente pentru felul în care arată la vârsta ei. 

Ești spectaculoasă și la exterior, dar și-n interior!”, „O bombă sexy”, „Regina latină”, „Doamne, ce forme! Să arăți așa la vârsta ta!”, „Puține femei pot concura cu tine și cu trupul tău sexy!”, „Ai rupt Internetul!”, „E ziua internațională a bikinilor, dar nimeni nu se uită la bikini tăi”, „Ești o femeie incredibilă!”, „Wow, atât de hot!”, „Frumoasă de sus până jos!”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței. 

Cum reușește Salma Hayek să rămână tonifiată

Salma Hayek pare tonifiată, în formă și mai sănătoasă ca niciodată, dar actrița spune că nu face atât de mult sport, ci a învățat o tehnică musculară cu yoga restaurativă. „Lucrez cu o femeie din Londra care m-a învățat cum să îmi țin corpul într-un mod în care mușchii sunt activați toată ziua. Ea m-a învățat cum să îmi tonifiez mușchii. Îi relaxezi și te concentrezi pe părțile care trebuie folosite, dar niciodată cu tensiune. Dacă ești conștient de corpul tău, ai fi surprins de efectul pe care îl poate avea", a declarat actrița Salma Hayek pentru PEOPLE.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Salma Hayek a sărbătorit Ziua Internațională a Bikinilor la piscină: „Puține femei pot concura cu tine!”

related posts

Modifică setările cookies