Salt Bae, dezvăluire șocantă despre friptura lui uriașă, care costă 8.400 de lei


Salt Bae, controversatul chef și patron al restaurantului londonez Nusr-Et Steakhouse, a mărturisit că foița de aur de pe friptura sa în valoare de 1.450 lire sterline nu îmbunătățește în niciun fel gustul.


Restaurantul Nusr-Et Steakhouse din Londra a fost în centrul atenție din cauza prețurilor astonomice încâ de când chef-ul turc, faimos pe Instagram, l-a inaugurat, anul trecut.

Doritorii care își permit financiar au ocazia să mănânce aici o friptură la grătar aurită, care costă 1.450 lire sterline (8.400 lei), o bucată de vită - pentru 630 lire sterline sau un burger pentru 100 lire sterline.

 

Mehmed - patronul localului - admite că foița de aur de pe carne ”nici nu îmbunătățește gustul, nici nu schimbă calitatea”.

Dar acesta insistă că mâncarea lui este ”cea mai bună din Londra”, astfel că gurmanzii sunt dispuși să plătească sumele exorbitante. 

Mehmet a declarat pentru MyLondon: ”Oamenii se plâng pentru că văd pe social media note de plată în care s-au plătit 10.000 de lire sterline pentru o sticlă de vin. 

Dar genul acesta de prețuri pe găsești peste tot în Londra”. 

Salt Bae - pe numele lui adevărat Nusret Gökçe - a devenit celebru pentru tehnica lui specială de presărare a sării, în video-urile de pe Instagram. 

  • Salt Bae, dezvăluire șocantă despre friptura lui uriașă, care costă 8.400 de lei

related posts

Modifică setările cookies