Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment


O zi importantă pentru campioana olimpică Sandra Izbașa și alesul inimii sale, actorul Răzvan Bănică. După un an de relație, cei doi au spus astăzi „Da!” în fața ofițerului de stare civilă. 


Primele imagini de la fericitul eveniment au apărut deja pe rețelele sociale, fiind postate de către prietenii apropiați.  Printre aceștia au fost Andreea Răducan și Ana Baniciu. 

„Acum fix un an, le făceam cunoștință lui Bănică și Sandrei Izbașa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut, după ce s-au văzut de câteva ori. Și am făcut o combinație pe viață se pare. Astăzi se căsătoresc și eu sunt extrem de mândră și emoționată. Îmi tremură mâinile. Îi iubesc pe amândoi și mă bucur extrem, extrem de mult că și-au unit destinele și că ei de azi sunt o familie”, a spus Ana Baniciu, într-un story pe Instagram. 

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire @sandra_izbasa și @razvanbanica1!”, a scris Andreea Răducan pe Instagram. 

La un moment dat, celebra sportivă a schimbat pantofii eleganți pe o pereche de adidași, iar prietena ei Ana Baniciu a susrprins-o într-un video. 

 

Sursă foto: Instagram/ ana baniciu

Vezi și: Sandra Izbașa și parcursul său la Masked Singer România

  • Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

related posts

Modifică setările cookies