Sânziana Buruiană își duce fetița la concursuri de miss. "Am rămas șocată cum la 3 ani poți să-ți transformi copilul"


Sânziana Buruiana a venit împreună cu fetița ei, Izabela, la emisiunea Vorbește Lumea.


Ea a mărturisit că micușa de doar 3 ani este deja obișnuită cu competiția. Izabela a mers pînă acum la concursuri de Miss, iar mama ei o pregătește pentru un viitor în modelling. 

"Repetăm acasa, îi place foarte mult. Mă copiază, ii place să se aranjeze. Și am zis să o duc și la concursul ăsta de miss. Sunt două probe. O probă de ținută de zi și cea de-a doua probă de rochie de seară. Sunt coafate, dar fără machiaj.  La primul concurs am întâlnit niște cazuri și chiar am rămas șocată cum la 3 ani poți să transformi copilul. Am văzut o fetiță de 3 ani care părea vopsită. Sunt mămici care doresc ca copilul să meargă de mic la aceste concursuri. Si e o disperare, așa. E mare îmbulzeală...." , a mărturisit Sânziana Buruiană. 

 

Blonda, care se laudă că a câștigat și ea în prima parte a vieții câteva coronițe de miis,  are ambiții foarte mari pentru fiica ei de doar 3 anișori. 

" Am vazut fetițe care la 5 ani au prima linie de cosmetice pentru copii, parfumuri, sampoane, sau propria păpușă și mi-aș dori să o implic în chestii de genul acesta."

 

 

Vezi materialul integral cu Sânziana Buruiana și fiica ei

related posts

Modifică setările cookies