Sânziana Buruiană, petrecere de zile mari pentru fiica Antonia, care a împlinit 3 ani. Ce ținute au purtat


Sânziana Buruiană încearcă să le îndeplinească orice dorință fetelor ei. Recent, a organizat o petrecere de zile mari pentru mezina Antonia, care a împlinit 3 ani. 


Sânziana Buruiană a pus la punct toate detaliile și a ținut cont de preferințele fiicei. A închiriat un loc de joacă și a cerut un decor în stilul „Barbie”, a comandat un tort cu „Pătrula cățelușilor”, desenul preferat al Antoniei, și a organizat chiar și o prezentare de modă. Așa cum era de așteptat, fosta asistentă TV și-a asortat ținuta cu cea a fiicelor, Izabela și Antonia. 

Cu ceva timp în urmă, Sânziana Buruiană făcea o mărturisire care a șocat opinia publică. Ea spunea că își alăptează fiica cea mare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iată însă că a continuat și după venirea pe lume a Antoniei. Fosta asistentă TV a declarat că de 7 ani alăptează încontinuu și nu s-a oprit niciodată, scrie libertatea.ro

Fetița cea mare a Sânzianei Buruiană își dorește să devină cântăreață. La 7 ani, ea a filmat primul ei videoclip
 
Sânziana Buruiană este adepta învățământului de stat. „Eu și soțul meu am optat pentru o școală și o grădiniță de stat. Susțin învățământul de stat! Îmi doresc ca pe viitor, când o să crească, să meargă să facă facultatea sau masterul în străinătate.

În rest, nu! Acum să dau fetele la o școală particulară mi se par bani irosiți aiurea pentru că cine vrea să învețe, învață oriunde”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit divahair.ro/
 
 

Sursă foto: Facebook/Sânziana Buruiană

  • Sânziana Buruiană, petrecere de zile mari pentru fiica Antonia, care a împlinit 3 ani. Ce ținute au purtat

related posts

Modifică setările cookies