Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, are iubit la 15 ani. Ce a publicat tânăra pe rețelele de socializare


Fiica lui Brigitte Pastramă are 15 ani și este îndrăgostită până peste cap! Tânăra a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de iubitul său, semn că nu se mai ascunde și că mama sa știe deja despre relație! 


Sara, în vârstă de 15 ani, este îndrăgostită lulea, dovadă fiind pozele pe care le publică adolescenta în mediul online. Recent, aceasta s-a fotografiat alături de noul ei iubit și a arătat lumii întregi, semn că nu se ascunde și că Brigitte știe deja tot ce se întâmplă în viața ei. 

Pe contul ei de TikTok au apărut câteva momente cu cei doi adolescenți îndrăgostiți. Nu ratează trendurile, așa că au luat exemplul celorlalți tineri și s-au afișat într-o ipostază cel puțin interesantă.

Sara și iubitul misterios și-au filmat picioarele și au arătat că poartă încălțăminte asemănătoare. Până la acest moment, fiica lui Brigitte Pastramă nu a dezvăluit identitatea băiatului cu care se află într-o relație, ci doar a precizat că este mai mic decât ea.

Într-o altă postare, de data aceasta pe Instagram, adolescenta și partenerul s-au fotografiat în fața unei oglinzi, în timp ce ea îl ține de gât. Băiatul se află cu fața întoarsă pentru a nu-și dezvălui înfățișarea.

Sursă foto: Instagram

  • Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, are iubit la 15 ani. Ce a publicat tânăra pe rețelele de socializare

related posts

Modifică setările cookies