Sarah Șumudică, în costum de baie în luna noiembrie. Cât de bine arată fiica lui Marius Șumudică


Sarah Șumudică are 19 ani, este fotomodel și are un țel precis în viață: să devină Miss România. Însă, până să defileze din nou pe catwalk, fiica lui Marius Șumudică pozează provocator pentru rețelele sociale.


Sarah Șumudică este mândria lui Marius Șumudică. Antrenorul român, care pregătește echipa turcă Gaziantep, petrecea mult timp cu fiica lui, în Turcia, înainte de pandemie. Acum, vizitele ei s-au rărit din cauza restricțiilor de călătorie impuse de mai toate statele afectate de Covid-19.

Când merge la tatăl ei, Sarah Șumudică nu ezită să profite de fiecare colț de rai din stațiunile turcești. Și, pentru a-și îmbogăți portofoliul, se lasă fotografiată în costum de baie în cele mai însorite plaje sau la piscină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello November

A post shared by ȘUMUDICĂ SARAH-MARIA (@sarahsumudica) on

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Sarah Șumudică visa de mică să devină fotomodel, iar acum speră să se apropie tot mai mult de titlul de Miss România.

Îmi doream mult acest lucru de când eram mică și uite că s-a îndeplinit. Eu sincer voiam să fiu Miss România, am fost la casting și urmează să vedem, aștept. Aș vrea să fiu un model recunoscut mai ales în străinătate și să depășesc limitele lui tata. Vreau să devin cunoscută de pe numele meu, nu de pe al lui tata”, spunea tânăra în decembrie 2019, pentru Vorbește lumea.

Sarah Șumudică: „Sunt foarte mândră de tata”

În ciuda puținului timp pe care îl petrece cu tatăl ei, Sarah spune că l-a simțit mereu aproape și că i-a oferit multe motive să fie mândră de el.

Sunt foarte mândră de tata, uneori mă ajută numele lui tata, alteori nu. Pentru mine nu a lipsit tata, a fost mereu alături de mine. Vorbesc cu tata în fiecare seară, îl iubesc și se poate spune că sunt fata lui tati”, a mai spus tânăra.

Sarah are un frate mai mare, Marius Șumudică Jr, care lucrează împreună cu tatăl lor la club. Mama celor doi frați, Elena Șumudică, conduce o afacere pe placul femeilor, un salon de înfrumusețare.

Fotografii: Getty Images/@sarahsumudica

Vezi și VIDEO: 

  • Sarah Șumudică, în costum de baie în luna noiembrie. Cât de bine arată fiica lui Marius Șumudică

related posts

Modifică setările cookies