Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară, în mare secret, cu un comediant


Cu două căsnicii la activ până la 32 de ani, Scarlett Johansson a spus „DA” pentru a treia oară weekendul trecut, în cadrul unei ceremonii intime la care a participat doar familia.


Actrița de 35 de ani s-a măritat cu actorul de comedie Colin Jost (38 de ani), care face parte din echipa de producție a emisiunii Saturday Night Live. Ceremonia a fost una secretă și a beneficiat de prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Anunțul a fost făcut pe Instagram de reprezentanții organizației caritabile Meals on Wheels America.

Suntem entuziasmați să putem anunța că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat familiile și prietenii lor, respectând recomandările de siguranță Covid-19 ale CDC. Dorința lor este aceea de a ajuta persoanele în vârstă vulnerabile în această perioadă sprijinind @mealsonwheelsamerica”, au anunțat aceștia.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au apropiat unul de celălalt încă din mai 2017, la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de cel de-al doilea ei soț, Romain Dauriac. Și-au făcut publică relația în decembrie 2017, când s-au afișat împreună la o gală găzduită de Muzeul de Istorie Naturală. În mai 2019 s-au logodit, după ce Jost i-a pus pe deget logodnicei lui un inel cu diamante evaluat la 400.000 de dolari.

Actrița din Avengers a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, în perioada 2008-2010. Între anii 2014-2017, Johansson a fost căsătorită cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Împreună au o fiică pe nume Rose.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam

  • Scarlett Johansson s-a măritat pentru a treia oară, în mare secret, cu un comediant

related posts

Modifică setările cookies