Scene fierbinți cu Belen Rodriguez, sex-simbolul care a făcut streaptease pentru Mutu


Fotomodelul Belen Rodriguez (34 de ani) e una dintre femeile fatale din showbizul italian. Considerată un sex-simbol în ultimul deceniu și jumătate, ea a fost asemănată ca frumusețe cu celebra Sophia Loren.


În urmă cu 10 ani, când făcea furori la echipa Fiorentina, fotbalistul român Adrian Mutu a avut ocazia s-o admire pe Belen în toată splendoarea ei. Se întâmpla în cadrul unui show de televiziune în care italo-argentinianca a renunțat parțial la haine, un număr de streaptease sub privirile „Briliantului”.

Lipsită de inhibiții, Belen Rodriguez a fost ulterior protagonista unor pictoriale sexy incendiare, în timp ce presa tabloidă din Italia i-a urmărit îndeaproape viața sentimentală. Cuplată cu fotbalistul Marco Borriello în perioada 2004-2008, ea și-a găsit marea dragoste puțin mai târziu, în persoana dansatorului Stefano Di Martino.

Belen și Stefano au pus în scenă o adevărată telenovelă. Căsătoriți din 2013, an în care s-a născut și singurul copil al cuplului, băiețelul Santiago, cei doi s-au separat în 2015 și au divorțat în 2017. De-atunci, italianca a avut alte câteva aventuri eșuate, ajungând în cele din urmă tot în brațele lui Stefano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? (@belenrodriguezreal) on

 

Marea împăcare a survenit în urmă cu o lună, astfel că Belen Rodriguez și Di Martino au plecat într-o vacanță romantică, mai întâi în insula Capri și apoi în Ibiza. Cum flacăra iubirii a fost reaprinsă, Belen și-a delectat fanii de pe Instagram cu fotografii superbe de familie, dar și cu un filmuleț interzis minorilor, pe un yacht privat, în care foștii soți se sărută pasional.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? (@belenrodriguezreal) on

 

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart

related posts

Modifică setările cookies