Se mândrește cu sânii ei mari și naturali, dar face o greșeală când se expune pe internet. „Trebuie să-i lași să respire”


Lindsey Pelas este o antreprenoare și o actriță americană, care s-a remarcat și ca influencer. Fotografiile în care își etalează bustul generos adună mii de like-uri pe paginile de socializare. Cu toate acestea, în timp ce unele femei o invidiază pentru sânii ei mari și naturali, altele o taxează pentru conținutul „nereușit” de pe Instagram. 

 


Are forme perfecte și apare în reviste pentru bărbați, câștigând milioane de admiratori, însă face o greșeală atunci când se expune pe internet. Deseori, modelul își strânge sânii, purtând ținute prea mulate sau sutiene mici. Fanii ei au observat acest lucru și o taxează frecvent. 

„Trebuie să-i lași să respire”; „Cam plictisitoare”; „Fă-le mai mici acum când ești tânără. Pur și simplu vor deveni mai mari și mai lungi pe măsură ce îmbătrânești”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor. 

De-a lungul timpului, Lindsey Nicole Pelas a pozat pentru publicații precum Maxim, GQ, Glamour și Playboy. Modelul are peste 8.7 milioane de urmăritori doar pe Instagram. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ lindseypelas
 
Vezi și: Theo Rose, pregătită să intre în "Clanul" mămicilor
  • Se mândrește cu sânii ei mari și naturali, dar face o greșeală când se expune pe internet. „Trebuie să-i lași să respire”

related posts

Modifică setările cookies