Se zvonește la Hollywood că Hailey Bieber ar fi însărcinată. Imaginile care au dat-o de gol


Hailey și Justin Bieber sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani, iar recent, modelul a stârnit din nou zvonuri legate de o posibilă sarcină, după ce a fost fotografiată cu burtică. Iată imaginile care i-au dat de gol!


Hailey Bieber, în vârstă de 26 de ani, a stârnit din nou zvonuri legate de o sarcină după ce a fost fotografiată cu burtică și ținându-se de pântec. Ba mai mult, într-un video care circulă pe Tik Tok, aceasta se afla cu Justin Bieber și un grup de prieteni, când unul dintre aceștia ar fi spus "Știu că ești însărcinată, dar...", neștiind că paparazzi îi înregistrau. Cel puțin așa se înțelege din filmare.

@sophssvj HAILEY BIEBER IS PREGNANT?!?!??!!! #haileybieber #haileybieberpregnant #bieber ♬ original sound - @SJ

La vederea imaginilor care au venit virale, fanii celor două vedete au intrat într-o frenezie, publicând numeroase clipuri pe Tik Tok în care au discutat cele întâmplate. Este sau nu însărcinată Hailey Bieber?

Din fotografii pare că este posibil, iar fanii sunt de aceeași părere având în vedere că Justin Bieber își dorește de mult timp copii, însă a declarat că are răbdare ca soția sa să își îndeplinească obiectivele profesionale.

@juwstice OMG GUYS!!!! #haileybieber #haileybaldwin #rhode #hails #justinbieber #pregnant #haileypregnant ♬ Lowkey (Sped Up) - Rochelle Jordan

"Este însărcinată?, "Pare că ar fi însărcinată", "Uite cum are mâinile pe burtică", "Niciunul dintre ei nu bea alcool", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la vederea fotografiilor.

Sursă foto: Tik Tok, Facebook

  • Se zvonește la Hollywood că Hailey Bieber ar fi însărcinată. Imaginile care au dat-o de gol

related posts

Modifică setările cookies