Secretul intim al Pamelei Anderson. Cum îi cucerește pe bărbați la 52 de ani


Rolul din celebrul serial Baywatch o urmărește și în prezent pe Pamela Anderson.


Chiar dacă a depășit vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță canadiancă își folosește în continuare costumul de baie de culoare roșie cu care a devenit faimoasă în urmă cu aproape trei decenii.

În cel mai recent interviu, Pamela a dezvăluit metoda cu care reușește să-și impresioneze iubiții în dormitor, un truc în fața căruia bărbații n-au cum să-i reziste. „Intru la duș îmbrăcată în costum de baie și apoi sar pe el complet udă, oriunde s-ar afla în interiorul casei”, a mărturisit ea, precizând că are mereu la dispoziție un exemplar al costumației din Baywatch.

Evident, Pamela Anderson n-ar fi putut face acest lucru dacă nu se menținea într-o condiție fizică perfectă, trecerea anilor lăsând puține urme pe corpul său. 

Unii oameni vin și îmi cer autografe pe costume de baie care sunt prea mari. Le-am spus la toți că acel costum folosit de mine era de o mărime mai mică, dar care se întindea și se plia pe corp”, a mai spus Pamela Anderson, care trece printr-o perioadă zbuciumată din punct de vedere sentimental. Ea s-a despărțit recent de iubitul fotbalist, Adil Rami, pe care l-a acuzat de infidelitate, dar și de violență.

  • Secretul intim al Pamelei Anderson. Cum îi cucerește pe bărbați la 52 de ani

related posts

Modifică setările cookies