Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce acesta ar fi agresat-o


Selma Blair a depus ordin de restricție, după ce fostul ei iubit, Ron Carlson, ar fi agresat-o, lăsând-o inconștientă.


Actrița a depus un ordin de protecție pe 25 februarie, acuzând că Ronald Carlson, care i-a fost iubit șapte ani, a atacat-o fizic pe 22 februarie.

Potrivit people.com, SelmaBlair, în vârstă de 49 de ani, spune că bărbatul se afla acasă la ea, returnând un televizor. Tocmai terminase un tratament de scleroză multiplă cu câteva minute înainte și era destul de slăbită. După ce și-au returnat cheile unul altuia, Blair i-a spus lui Carlson că nu se simte bine.

Ea susține că atunci a fost momentul în care Carlson a agresat-o verbal, țipând că este „inutilă”, adăugând: „Nu merit asta, pot să am ceva mai bun decât tine”.

Acesta ar fi atacat-o fizic pe Blair, sărind deasupra ei în timp ce stătea întinsă pe canapea și a sugrumat-o și smucit-o.

Selma Blair spune că, în legitimă apărare, și-a pus degetele în ochii și gura lui Carlson în timp ce țipa după ajutor de la menajera ei, care era sus. Carlson a răspuns punându-și mâna pe gura și pe fața ei, „împingând-o în jos pe canapea”.

Ea și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința înainte de a urma o nouă luptă fizică. Carlson ar fi pălmuit-o pe Blair, a împins-o, iar aceasta ar fi căzut pe podea și a început să îi curge sânge din nas.

Blair a avut nevoie de îngrijire medical, iar Carlson a fost arestat pentru violență domestică. Actrița a reușit să obțină ordin de restricție împotriva fostului iubit. 

Sursă foto: Getty Images

  • Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce acesta ar fi agresat-o

related posts

Modifică setările cookies