Selma Blair, asemănare izbitoare între ea și fiul ei Arthur


Actrița Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă, vorbește cu nostalgie despre vara care a trecut. Din fotografiile postate pe Instagram, a dat de înțeles că se simte mai bine, reușind să călărească și să înoate în piscină. 


Selma Blair, în vârstă de 48 de ani, a profitat din plin de lunile calde ale anului, petrecând mult timp în compania fiului ei Arthur, în vârstă de nouă ani. Recent, ea a postat o fotografie, unde se observă asemănarea izbitoare între cei doi. 

Nu cred că vom uita ultimele zile din vara anului 2020. Aerul este auriu. Este ireal...un fel de cinematografie. Focurile. Apusul soarelui cu fiul. Toată ziua. Somn ușor și bună dimineața. Timpul timpul şi iar timpul, oare ce s-a ales de mine după trecerea lui... ”, a scris ea. 

După ce a primit diagnosticul nemilos, actrița din Hellboy a trecut printr-o perioadă grea de recuperare, urmând mai multe ședințe de chimioterapie. În vara anului trecut, ea posta pe rețelele sociale fotografii în care apărea rasă în cap și vizibil slăbită. 

Acum, Selma zâmbește din nou. Luna trecută, ea le-a mărturisit fanilor că a reușit să-l călărească pe Nibbles, calul ei. De asemenea, ea le-a împărtășit câteva fotografii de la piscină. 

Este ceea ce îmi lipsea cel mai mult. Astăzi am reușit să ne adunăm forțele și să galopăm câteva minute, așa că nu mă pot opri din zâmbit”, a scris ea pe Instagram, în ziua când a reușit să călărească din nou.

 

Sursă foto: Instagram selmablair

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 0

  • Selma Blair, asemănare izbitoare între ea și fiul ei Arthur

related posts

Modifică setările cookies