Selma Blair continuă lupta cu scleroza multiplă! Actrița a bifat o mică victorie, după luni întregi de chin: "Sunt foarte mândră"


Selma Blair, în vârstă de 49 de ani, revine cu vești bune despre starea ei de sănătate. Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu trei ani, iar din acel moment a început tratamentul agresiv. Nu și-a pierdut speranța niciodată, iar optimisul o ajută în continuare să depășească orice obstacol. 


În luna august 2021, Selma anunța că rundele de chimioterapie au dat rezultat, iar boala ei este în remisie.„Prognosticul meu este grozav”, a spus ea. "Sunt în remisie. Celula stem m-a pus în remisie.A durat aproximativ un an dupa tratamentul stem pentru ca inflamația și leziunile sa scada cu adevarat.", declara la acea vreme actrița.

Actrița nu ezită să vorbească deschis despre evoluția cumplitei maladii și îi ține întotdeauna la curent pe fanii ei, prin mesaje scrise pe paginile conturilor personale de socializare. 

Recent, ea a revenit cu un clip video emoționant și cu o descriere pe măsură. Se pare că actrița este într-o formă de zile mari și și-a recăpătat o parte din mobilitate, căci acum poate să practice din nou echitația, un sport pe care îl îndrăgește nespus. „Am reușit. Am reușit să călăresc. O mare realizare. Sunt foarte mândră că mă recuperez, învăț și mă concentrez. Cel puțin pe calul meu iubit, domnul Nibbles, cu Kelly antrenându-mi corpul și încrederea", a scris Selma în dreptul imaginilor în care apare călărind.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

  • Selma Blair continuă lupta cu scleroza multiplă! Actrița a bifat o mică victorie, după luni întregi de chin: Sunt foarte mândră

related posts

Modifică setările cookies