Sex simbolul Jude Law de nerecunoscut la un an după ce a făcut furori în slipii minusculi albi din Young Pope


La un an după scena intrată în istorie din Young Pope, în care Jude Law apare la plajă într-o pereche minusculă de slipi, actorul și-a schimbat radical look-ul.

Tag-uri: #Jude Law

Îmbrăcat sport, cu barbă și căciulă pe cap, Jude Law pare că s-a adaptat perfect vieții în carantină :) Sex simbolul de la Hollywood și-a schimbat look-ul pe perioada carantinei, însă fanele lui au căzut de acord că actorul arată spectaculos oricum. 

Jude Law a fost surprins de paparazzi în vreme ce venea de la cumpărături, încărcat cu două sacoșe. Actorul se afla în carantina cu soția să  Phillipa Coan. Jude Law este la a doua căsătorie și are 5 copii cu femei diferite. Fidelitatea nu este chiar o calitate a sa.

Actorul a mai fost căsătorit cu actrița Sadie Frost, alături de care are trei copii, Rafferty, Iris și Rudy.

Cei doi au divorțat în 2003, după care Jude Law a intrat într-o relație cu Sienna Miller. În 2007, actorul a mai făcut un copil, Sophia, cu modelul Samantha Burke. 

În 2014, starul din ”Sherlock Holmes” a avut o scurtă relație cu Catherine Harding, care i-a dăruit al cincilea copil. 

Acum, se pare că Jude Law și-a găsit perechea ideală în persoana Phillipei Coan, cu care s-a logodit în luna februarie a acestui an, după o relație sentimentală de patru ani. 

 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

  • Sex simbolul Jude Law de nerecunoscut la un an după ce a făcut furori în slipii minusculi albi din Young Pope

related posts

Modifică setările cookies