Shakira a suferit foarte mult din cauza despărțirii de Piqué, dar acest lucru nu a oprit-o din a continua să creadă în iubire. Prin urmare, la ceva timp după aceea, a început o relație cu Lucien Laviscount, un bărbat care este îndrăgostit de ea până peste cap.

Shakira i-a sucit mințile lui Lucien Laviscount

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, Lucien Laviscount a mărturisit că Shakira nu este doar o „sursă de inspirație pentru el”, ci este și „una dintre cele mai incredibile artiste care au onorat, vreodată, planeta”.

Actorul este impresionat de devotamentul pe care aceasta îl are pentru cariera și pentru fanii ei, recunoscând cât este de uimit de faptul că muncește extrem de tare, deși are o carieră la care mulți artiști doar visează.

Shakira și noul ei iubit, care este cu 16 ani mai mic decât ea, au confirmat relația în urmă cu doar câteva săptămâni, după o perioadă în care începuseră să circule mai multe zvonuri despre o posibilă legătură amoroasă.  

Shakira consideră că Gerard Piqué îi pune bețe în roate

Fanii artistei așteaptă cu sufletul la gură noul album al Shakirei, despre care artista a vorbit, în urmă cu puțin timp. Solista columbiană a promis un album de excepție, mărturisind că, de când a încheiat relația cu Piqué, nimic nu o mai ține pe loc.

„A fost soțul (n.r. vinovat). Acum sunt fără soț. Da, soțul mă trăgea în jos. Acum, sunt liberă. Acum, chiar pot să lucrez. Femeile nu mai plâng. Acum, este rândul bărbaților”, a povestit Shakira.

Mai mult decât atât, artista columbiană a mărturisit că muzica este cea care a ajutat-o să treacă peste despărțirea de tatăl copiilor ei, despărțire care a fost extrem de grea și de mediatizată.

„Eram la pământ. Mă confruntam cu o mulțime de probleme. Strângeam bucățile din mine de pe jos. Încercam să mă reconstruiesc. Muzica a fost liantul”, a mai spus Shakira.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images