Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul: “Oamenii te anulează imediat, chiar dacă ești fericit”


Shannen Doherty trăiește o dramă, după ce boala cu care s-a luptat în ultimii ani a recidivat anul acesta. În februarie, actrița a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul IV.


Shannen le este recunoascătoare oamenilor care se roagă pentru ea și le transmite că este “puternică, încrezătoare și fericită”. Actrița din Beverly Hills i-a oferit un interviu actriței și bunei sale prietene, Sarah Michelle Gellar, care a avut rolul de corespondent ETonline. Interpreta Brendei a din îndrăgitul serial a vorbit despre carantină, cancer și prietenie. 

Ea a transmis un mesaj celor care văd boala de care suferă ca pe o condamnare la moarte. ”Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, a declarat Shannen.

Mai multe imagini cu Shannen Doherty în galeria foto de mai jos

Actrița a mai spus că are o echipă grozavă de medici și știe că foarte multă lume se roagă pentru sănătatea ei. 

”Îmi place când oamenii îmi spun că se roagă pentru mine, dar vine un moment în care îmi vine să le spun că mă descurc. Sunt bine. Sunt mulți oameni în lume care au nevoie de rugăciuni, iar eu mă simt minunat. Am o echipă medicală minunată îm spate. (…) Am câțiva prieteni buni alături. Sunt bine. Sunt chiar foarte bine. Mă simt puternică, sănătoasă, încrezătoare și fericită”, a mărturit actrița.

Pe Shannen Doherty și Sarah Michelle Gellar le leagă o prietenie de peste 30 de ani. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam


  • Shannen Doherty, despre lupta cu cancerul: “Oamenii te anulează imediat, chiar dacă ești fericit”

related posts

Modifică setările cookies