Show-ul Victoria's Secret, anulat în acest an. Află motivul


După 23 de ani de prezentări senzaționale de lenjerie intimă, show-ul Victoria's Secret a fost anulat anul acesta. Motivul l-a dezvăluit chiar unul dintre modele, australianca Shanina Shaik. 


Shanina Shaik a făcut anunțul în publicația australiană The Daily Telegraph. "Din păcate, spectacolul Victoria's Secret nu va mai avea loc anul acesta. Este ceva neobișnuit pentru mine, deoarece în fiecare an în această perioadă mă antrenez ca un îngeraș", a declarat modelul în vârstă de 28 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Întrebată care este motivul pentru care s-a luat această decizie, Shanina a spus: "Ei încearcă să lucreze mai mult la branding și să vină cu un concept nou pentru show". 

Shanina a defilat pentru prima oară pentru celebrul brand de lenjerie intimă în 2011, iar apoi au mai fost încă patru apariții la Victoria's Secret Fashion Show.

Prezentarea a rămas unul dintre cele mai importante evenimente de-a lungul anilor, reușind să strângă milioanele de vizualizări și pe YouTube.

Victoria's Secret prezintă an de an tinute incendiare, purtate de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Modele precum Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gigi Hadid, Candice Swanepoel sau Behati Prinsloo au reușit de fiecare dată să încânte publicul prin aparițiile lor  sexy. Atmosfera a fost întreținută și de artiști ce au cântat alături de modele. Rihanna, Maroon 5, The Weeknd, Taylor Swift sau Shawn Mendes sunt unii dintre mari artiști care au urcat pe scena Victoria's Secret.

"Moda este o afacere de schimbare. Trebuie să evoluăm și să ne schimbăm pentru a crește. Având în vedere acest lucru, am decis să ne gândim mai bine la spectacolul tradiționalul Victoria's Secret Fashion. În 2019 și nu numai, ne concentrăm pe dezvoltarea unui conținut interesant și dinamic, a declat pentru CNBC un angajat de la Victoria's Secret.

Sursa Foto Getty, Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Orlando Bloom spune că este prea bătrân pentru Middle Earth

  •  Show-ul Victoria s Secret, anulat în acest an. Află motivul

related posts

Modifică setările cookies